Lördag 20/9 - 08

Hej alla glada, ja då vare lördag återigen. Man skulle väl kunna tro att jag ska ut och röja i helgen igen men icke sa nicke ikväll blir det plugg lika så i morgon och i övermorgon! =( Plugg till tusen kommer inte släppa den där jävla körkortsboken i första taget nu, skulle kunna klistra fast den i mina händer bara för att jag ska tvingas att läsa den ! Men men ska klara det här tänker inte misslyckas ! , Aja plugg plugg plugg! usch men sånt man får stå ut med om man verkligen vill något.

Hmm kan ju berätta lite om veckan kanske, hade match i torsdags härligt som fan  vi vann med 1-0 mot Vaksala dock var det inte lätt en stenhård match men vi lyckades iaf =) sen igår fredag då så skull ejag ha en körlektion men blev icke så tack vare ett litet missförstånd i mitt huvud haha =) men inte deppa jag läpp för de nej jag drog upp till Elin och förhörde henne med en massa teori frågor hihi=) sen följde jag med mamma in till stan för jonas skulle köpa jacka och då fick jag 2 st linnen igen :D mina favvis linnen har hur många som helts nu! haha :D men det e bara bra att ha. Sen blev jag jätte stressad för jag skulle till Elvis och käka tårta kom hen halv timme försent inte bra , men vi spelade lite frågesports spel som jag var helt jävla sämst på haha! men emn sen drog jag med Becca hem till henne å hängde lite vi tänkte dra till moa i heby va nå party men becca orkade sen inte men åkte iaf ja eftersom jag ville inte åka hem och dega så åkte dit träffa lite folk man kände var dock där inte så länge skulle ju hem ända till vänge å jobbigt att åka sen buss om man e lite halvt trött. fick sällskap av Isak vid bussen det var jäkligt snällt slapp jag sitta där helt själv . Ja sen har det väl inte hänt så mycket mer i veckan  tränat å skolan men det e inte så märkvärdigt.

Nej nu ska jag kila iväg min broder kommer vilken min som helst och ska plocka upp mig.  Men kanske uppdaterar allt eftersom kvällen begår ! Tjaaoo! 

See ya!